pondělí 7. ledna 2008

Nechte si postavit sídlo firmy již od 300 €

Na pouhých 300 € vás přijde stavba malé kancelářské budovy od holandské firmy 3dClearEarth. Toužíte-li po rozsáhlém kancelářském komplexu, připravte si 1500 € -- viz ceník s ukázkami. Nejedná se ovšem o skutečné domy na skutečné zemi, nýbrž o modely pro Google Earth. Tedy, ne že by to vadilo -- časem možná budou tyto modely firemních sídel důležitější než jejich originály.

Stavět modely pro Google Earth je asi dobrý podnikatelský nápad. Poptávka může pocházet nejen od běžných firem, ale i od měst a obcí, hotelů, letišť a snobských majitelů rodinných domků. Vstupní investice jsou přitom minimální -- Google SketchUp (zdarma), trocha výtvarného talentu a 3D představivosti (během happy hours zdarma), běžný počítač a foťák. (via Ogle Earth)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš čas věnovaný článku a za váš komentář. Všechny věcné připomínky, doplnění či otázky k danému článku rád zveřejním. Osobní vzkazy autorovi nebo jiné příspěvky bez informační hodnoty pro ostatní čtenáře budou z komentářů odstraněny, uvítám je však na adrese marek@sovavsiti.cz.